"Elinin ayarı...", "Onun eli...", "Dokunsun yeter...", "Annem işte..." Yemek, hazırlığından yapılışına, yapılışından servis edilişine kadar, her şeyden önce bir emek işi. Türkiye'nin tanınmış yemek bloglarından www.kevserinmutfagi.com'un kurucusu Kevser...devamı
Durumu: Satışta / Liste Fiyatı: 20.00 / Güncelleme: 2023-10-16 / Barkod: 9786058264410
Yayın Dili | : |
Basım Yeri | : Ankara |
Basım Tarihi | : 2017-06 |
Baskı No | : 1 |
Sayfa Sayısı | : 232 |
Kapak | : |
Kağıt | : |
Ebat | : 135-210 |
ISBN | : 9786058264410 |
Aynısını Yaptım Olmadı | Satışta | Satış Fiyatı:20.00 TL |