Yiyecek İçecek İşletmelerinde Gıda ve Personel Hijyeni
Çalışmada gıda güvenliği konusu belirli bir sistem içerisinde ele alınmaya çalışılmıştır. Öncelikle gıdaları güvensiz hale getiren tehlikeler ve önlemler konusunda bilgi verilmiş, yiyecek işletmelerinde iş akışı sürecinde hijyen sağlama konusunda açılımla...devamı
Durumu: Satışta / Liste Fiyatı: 50.00 / Güncelleme: 2023-07-25 / Barkod: 9789944223249
Yayın Dili | : |
Basım Yeri | : Ankara |
Basım Tarihi | : 2010-12 |
Baskı No | : 1 |
Sayfa Sayısı | : 152 |
Kapak | : |
Kağıt | : |
Ebat | : 160-240 |
Ağırlık | : 198 gr |
| Yiyecek İçecek İşletmelerinde Gıda ve Personel Hijyeni | Satışta | Satış Fiyatı:17.50 TL | |