Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi

Özellikle geçtiğimiz yüzyılın ikinci yarısından itibaren gerek turizm hareketlerinin kitleselleşmesi, gerekse sanayileşmeye paralel olarak artış gösteren ev dışında yemek yeme olgusu, aynı zamanda yiyecek içecek hizmetlerinin önemini de arttırmıştır. Gid...devamı

  • Yayın Hakkında
  • Özellikler
  • Yorumlar
  • İlave Dosyalar
  • Satış/Tedarik

Durumu: Baskısı Yok / Liste Fiyatı: 13.89 / Güncelleme: 2020-10-23 / Barkod: 9789758326813

Yayın Dili:
Basım Yeri: Ankara
Basım Tarihi: 2000-01
Baskı No: 5
Sayfa Sayısı: 160
Kapak:
Kağıt:
Ebat: 160-240
ISBN: 9789758326813
Okuyucu Değerlendirmeleri için lütfen giriş yapınız [Üye Girişi]