Yeni Yemek Kitabı 1907
     Alaturka ve Alafranga

Bir yayıncı ve aşçı olan Ohan Aşçıyan'ın 1907'de İstanbul'da Ermenice harflerle Türkçe olarak kaleme aldığı Yeni Yemek Kitabı alanında dönemin en popüler kitaplarından biriydi. Alaturka ve Alafranga alt başlığıyla yayımlanan çalışmada çorbalardan pilavlar...devamı

  • Yayın Hakkında
  • Özellikler
  • Yorumlar
  • İlave Dosyalar
  • Satış/Tedarik

Durumu: Satışta / Liste Fiyatı: 250.00 / Güncelleme: 2023-10-16 / Barkod: 9786052100332

Yayın Dili:
Basım Yeri: İstanbul
Basım Tarihi: 2018-12
Baskı No: 1
Sayfa Sayısı: 144
Kapak:
Kağıt:
Ebat: 160-240
Ağırlık: 144 gr
ISBN: 9786052100332
Okuyucu Değerlendirmeleri için lütfen giriş yapınız [Üye Girişi]


Yeni Yemek Kitabı 1907 Alaturka ve AlafrangaSatıştaSatış Fiyatı:50.00 TL