Yemeklik Yağ Teknolojisi

* Hücrede Yağ Asitlerinin Oluşumu
* Yağ Metabolizması
* Katı ve Sıvı Yağların Parçalanması
* Yağların Kimyasal Yapısı
* Ticari Öneme Sahip Yağlar
* Ham Yağ Elde Etme Yöntemleri
* Ham Yağın Rafinasyonu
* Margarin Üretim Teknolojisi

  • Yayın Hakkında
  • Özellikler
  • Yorumlar
  • İlave Dosyalar
  • Satış/Tedarik

Durumu: Baskısı Yok / Liste Fiyatı: 22.22 / Güncelleme: 2020-10-19 / Barkod: 9786054798551

Yayın Dili:
Basım Yeri: Bursa
Basım Tarihi: 2017-01
Baskı No: 3
Sayfa Sayısı: 342
Kapak:
Kağıt:
Ebat: 160-235
ISBN: 9786054798551
Okuyucu Değerlendirmeleri için lütfen giriş yapınız [Üye Girişi]