I. BÖLÜM: YASAL MEVZUAT ÇERÇEVESİNDE SORUMLULUKLAR VE İDARİ YAPTIRIMLAR II. BÖLÜM: MİKROBİYOLOJİK KRİTERLERDE KULLANILAN LİMİTLER III. BÖLÜM: HİJYEN KRİTERLERİ VI. BÖLÜM: GIDA KAYNAKLI ENFEKSİYONLAR VE İNTOKSİKASYONLAR EK: Mevzuat Çerçevesinde Hijye...devamı
Durumu: Satışta / Liste Fiyatı: 200.00 / Güncelleme: 2023-10-31 / Barkod: 9786055267506
Yayın Dili | : |
Basım Yeri | : İzmir |
Basım Tarihi | : 2020-01 |
Baskı No | : 2 |
Sayfa Sayısı | : 144 |
Kapak | : |
Kağıt | : |
Ebat | : 170-240 |
ISBN | : 9786055267506 |