XVI. Türk Tarih Kongresi 4. Cilt - Selçuklu Devleti ve Beylikler Dönemi
3. Kısım Osmanlı Tarihi
ALTAN ÇETİN : İbn Battuta'ya Göre XIV. Asır Türk ve İslâm Dünyasında Yemek Kültürü. 1 AYŞE D. KUŞÇU : Eyyubîler'de Para Politikası ve Serbest Darp Üzerine Bir Analiz.. 27 CİHAN PİYADEOĞLU : Gazneliler ve Büyük Selçuklular'da Bayramlar ve Bayram Kutlamalar...devamı
Durumu: Baskısı Yok / Liste Fiyatı: 12.00 / Güncelleme: 2020-05-12 / Barkod: 9789751629890
Yayın Dili | : |
Basım Yeri | : Ankara |
Basım Tarihi | : 2015-03 |
Baskı No | : 1 |
Sayfa Sayısı | : 1660 |
Kapak | : |
Kağıt | : |
Ebat | : 165-235 |
| 16. Türk Tarih Kongresi 4. Cilt-3. Kısım Osmanlı Tarihi 20-24 Eylül 2010, Ankara
Kongreye Sunulan Bildiriler | Tükendi | Satış Fiyatı:12.00 TL | |