Türkiye'nin Tescilli Lezzetleri Coğrafi İşaretler

Son yıllarda şefler kendilerini rakiplerinden farklılaştırmak için kullandıkları malzemelerin kökenini ön plana çıkarıyorlar. Yemek yaparken kullanılan malzemelerin nereden geldiğini, nasıl üretildiğini ya da yetiştirildiğini bilmek artık daha fazla önem...devamı

  • Yayın Hakkında
  • Özellikler
  • Yorumlar
  • İlave Dosyalar
  • Satış/Tedarik

Durumu: Satışta / Liste Fiyatı: 420.00 / Güncelleme: 2023-10-13 / Barkod: 9786254130038

Yayın Dili:
Basım Yeri: İstanbul
Basım Tarihi: 2021-07
Baskı No: 1
Sayfa Sayısı: 424
Kapak:
Kağıt:
Ebat: 170-220
ISBN: 9786254130038
Okuyucu Değerlendirmeleri için lütfen giriş yapınız [Üye Girişi]