Türk Yemekleri Ansiklopedisi
Et Suları Çorbalar Sos ve Salçalar Köfteler Kebaplar Av Etlerinden Kebaplar Tavuk Yemekleri Hindi Yemekleri Balık Yemekleri Sarma ve Dolmalar Kış Sebzelerinden Yemekler Yaz Sebzelerinden Yemekler Zeytinyağlı Yemekler Yumurta Yemekleri Mezeler S...devamı
Durumu: Satışta / Liste Fiyatı: 400.00 / Güncelleme: 2023-10-02 / Barkod: 9789757337263
Yayın Dili | : |
Basım Yeri | : İstanbul |
Basım Tarihi | : 2000-01 |
Baskı No | : 1 |
Sayfa Sayısı | : 542 |
Kapak | : |
Kağıt | : |
Ebat | : 165-235 |
Ağırlık | : 758 gr |
| Tarihten Günümüze Kadar Türk Yemekleri Ansiklopedisi Türkiye’de İlk Defa Anadolu Yemekleri ve Saray Yemekleri | Satışta | Satış Fiyatı:65.00 TL | |