Türk Mutfak Kültürümüzde Aşurenin Tarihsel Süreci
Yemek olgusu muhteviyat, pişirme teknikleri ve sunum gibi özellikleri nedeniyle somut; etrafında şekillenen gelenek, görenek, örf, adet ve çeşitli dini ritüeller gibi unsurlardan dolayı soyut, kültürel öğe olarak ele alınmalıdır. Türk mutfak kültürü incel...devamı
Durumu: Satışta / Liste Fiyatı: 145.00 / Güncelleme: 2023-09-08 / Barkod: 9786052816097
Yayın Dili | : |
Basım Yeri | : |
Basım Tarihi | : 2019-11 |
Baskı No | : 1 |
Sayfa Sayısı | : 94 |
Kapak | : |
Kağıt | : |
Ebat | : 135-210 |
Ağırlık | : 94 gr |
| Türk Mutfak Kültürümüzde Aşurenin Tarihsel Süreci | Satışta | Satış Fiyatı:24.00 TL | |