Türk Mutfağında Tatlı ve Pastalar Ansiklopedisi
Türkiye'de İlk Defa Anadolu Tatlıları ve Saray Tatlıları TÜRK TATLILAR HOŞAF VE ŞERBETLER MAYALI HAMURLARLA YAPILAN TATLILAR İRMİK VE ŞEKERLE YAPILAN TATLILAR TAHIL KURUBAKLAGİL, ŞEKER KARIŞIMI TATLILAR MEYVE VE SEBZELERLE YAPILAN TATLILAR PUDDİNGLER MER...devamı
Durumu: Satışta / Liste Fiyatı: 300.00 / Güncelleme: 2023-10-02 / Barkod: 9789757337528
Yayın Dili | : |
Basım Yeri | : İstanbul |
Basım Tarihi | : 2000-01 |
Baskı No | : 1 |
Sayfa Sayısı | : 459 |
Kapak | : |
Kağıt | : |
Ebat | : 165-235 |
Ağırlık | : 474 gr |
| Türk Mutfağında Tatlı ve Pastalar Ansiklopedisi | Satışta | Satış Fiyatı:65.00 TL | |