Türk Mutfağında Keçiboynuzundan Üretilen Gıdalar
Türk Mutfağında Keçiboynuzundan Üretilen GıdalarLezzet Yolculuğuna Hoş geldiniz.Keçiboynuzu (carob tree) ağacının tarihinden yola çıkarak üretimine, dünyadaki konumuna, sevkiyat ve analiz işlemlerine, ağaç hakkındaki rivayetlere kadar her şey bu kitapta s...devamı
Durumu: Satışta / Liste Fiyatı: 116.20 / Güncelleme: 2022-01-07 / Barkod: 9786257793841
Yayın Dili | : |
Basım Yeri | : Ankara |
Basım Tarihi | : 2021-06 |
Baskı No | : 1 |
Sayfa Sayısı | : 110 |
Kapak | : |
Kağıt | : |
Ebat | : 160-240 |
Ağırlık | : 110 gr |