Tüm Yönleriyle Et Analizleri

Bölüm 1 Kasın Ete Dönüşümü ve Tekstür Analizleri Bölüm 2 Et Türleri Tayin Yöntemleri (Moleküler Yöntemler) Bölüm 3 Et Kalite Parametrelerinin Belirlenmesi Bölüm 4 Etin Besin İçeriğinin Belirlenme Yöntemleri Bölüm 5 Ette Renk Oluşumu ve Renk Tayin...devamı

  • Yayın Hakkında
  • Özellikler
  • Yorumlar
  • İlave Dosyalar
  • Satış/Tedarik

Durumu: Satışta / Liste Fiyatı: 350.00 / Güncelleme: 2022-11-25 / Barkod: 9786258299663

Yayın Dili:
Basım Yeri: ANKARA
Basım Tarihi: 2022-11
Baskı No: 1
Sayfa Sayısı: 314
Kapak:
Kağıt:
Ebat: 160-235
ISBN: 9786258299663
Okuyucu Değerlendirmeleri için lütfen giriş yapınız [Üye Girişi]