1. Bölüm; Süt Yağının Biyokimyasal ve Fizikokimyasal Özellikleri, Süt Yağının Erimesi, Kristalizasyonu ve Polimorfizm, Süt Yağ Globül Membranı, Süt Yağının Emülsiyon Stabilitesi, Köpük Oluşumu 2. Bölüm; Tereyağı Teknolojisi, Tereyağı Üretimi, Kremanın Nö...devamı
Durumu: Satışta / Liste Fiyatı: 100.00 / Güncelleme: 2021-12-30 / Barkod: 9786055267346
Yayın Dili | : |
Basım Yeri | : İzmir |
Basım Tarihi | : 2017-03 |
Baskı No | : 1 |
Sayfa Sayısı | : 196 |
Kapak | : |
Kağıt | : |
Ebat | : 165-240 |
ISBN | : 9786055267346 |