Tereyağı Teknolojisi

1. Bölüm; Süt Yağının Biyokimyasal ve Fizikokimyasal Özellikleri, Süt Yağının Erimesi, Kristalizasyonu ve Polimorfizm, Süt Yağ Globül Membranı, Süt Yağının Emülsiyon Stabilitesi, Köpük Oluşumu 2. Bölüm; Tereyağı Teknolojisi, Tereyağı Üretimi, Kremanın Nö...devamı

  • Yayın Hakkında
  • Özellikler
  • Yorumlar
  • İlave Dosyalar
  • Satış/Tedarik

Durumu: Satışta / Liste Fiyatı: 100.00 / Güncelleme: 2021-12-30 / Barkod: 9786055267346

Yayın Dili:
Basım Yeri: İzmir
Basım Tarihi: 2017-03
Baskı No: 1
Sayfa Sayısı: 196
Kapak:
Kağıt:
Ebat: 165-240
ISBN: 9786055267346
Okuyucu Değerlendirmeleri için lütfen giriş yapınız [Üye Girişi]