Temel Gıda Hijyeni
     Gıda Hijyeni 1

Kitap bölümleri; Mikroorganizmalar hakkında genel bilgi, gıda bulaşmaları, gıda bozulmaları, gıdaların neden olduğu hastalıklar, gıdaların muhafazası, personel hijyeni ana başlıklarından oluşuyor. Bu kitap daha çok üniversite öğrencileri, mühendisler ve g...devamı

  • Yayın Hakkında
  • Özellikler
  • Yorumlar
  • İlave Dosyalar
  • Satış/Tedarik

Durumu: Satışta / Liste Fiyatı: 250.00 / Güncelleme: 2023-10-31 / Barkod: 9786055267339

Yayın Dili:
Basım Yeri: İzmir
Basım Tarihi: 2018-03
Baskı No: 2
Sayfa Sayısı: 210
Kapak:
Kağıt:
Ebat: 135-195
Ağırlık: 90 gr
ISBN: 9786055267339
Okuyucu Değerlendirmeleri için lütfen giriş yapınız [Üye Girişi]