Teknik ve Pratik Beyaz Peynir

Giriş Laboratuvarda Yapılması Gereken Analizler Sütte Yapılması Gereken Analizler Asitlik Testi Alkol Testi Titrasyon Yöntemi ile Asitlik Tayini pH Metre ile Sütte Asitlik Tayini Antibiyotik Testi Karbonat Testi Özgül Ağırlık Testi Kurumadde Tayini Gravim...devamı

  • Yayın Hakkında
  • Özellikler
  • Yorumlar
  • İlave Dosyalar
  • Satış/Tedarik

Durumu: Baskısı Yok / Liste Fiyatı: 18.52 / Güncelleme: 2018-07-12 / Barkod: 3003260100043

Yayın Dili:
Basım Yeri:
Basım Tarihi: 2014-02
Baskı No: 1
Sayfa Sayısı: 180
Kapak:
Kağıt:
Ebat: 190-220
ISBN: 3003260100043
Okuyucu Değerlendirmeleri için lütfen giriş yapınız [Üye Girişi]