Tarihin Süzgecinde Mutfak Kültürümüz
Fırıncılar her tür ekmeği pişirip sattıkları gibi, müşterilerin getirdikleri tepsi ve güveçler¬deki yemeği de pişirirlerdi. Her sabah işe gidenler, içinde koyun eti, soğan, nohut bulunan, ağzı iyice kapalı bir güveci fırına getirirlerdi. Bu güveçler bütün...devamı
Durumu: Satışta / Liste Fiyatı: 220.00 / Güncelleme: 2023-10-13 / Barkod: 9789753298186
Yayın Dili | : |
Basım Yeri | : İstanbul |
Basım Tarihi | : 2016-01 |
Baskı No | : 3 |
Sayfa Sayısı | : 184 |
Kapak | : |
Kağıt | : |
Ebat | : 170-225 |
Ağırlık | : 184 gr |
| Tarihin Süzgecinde Mutfak Kültürümüz (1. Hamur) | Satışta | Satış Fiyatı:64.00 TL | |