Süt Mikrobiyolojisi

BÖLÜM: MİKROBİYOLOJİNİN TANIMI BÖLÜM: PROKARYOTİK PROTİSTALAR BÖLÜM: MİKROSKOP VE KULLANIMI BÖLÜM: SÜT VE ÖZELLİKLERİ BÖLÜM: PATOJEN VE BOZULMA ETKENİ OLAN BAKTERİ FAMİLYALARI BÖLÜM: SPOR OLUŞTURMAYAN DÜZGÜN ÇUBUK BAKTERİLER BÖLÜM: SPORSUZ, DÜZGÜN OLMAYAN...devamı

  • Yayın Hakkında
  • Özellikler
  • Yorumlar
  • İlave Dosyalar
  • Satış/Tedarik

Durumu: Satışta / Liste Fiyatı: 200.00 / Güncelleme: 2021-12-30 / Barkod: 9789944566032

Yayın Dili:
Basım Yeri: İzmir
Basım Tarihi: 2010-06
Baskı No: 1
Sayfa Sayısı: 680
Kapak:
Kağıt:
Ebat: 165-240
ISBN: 9789944566032
Okuyucu Değerlendirmeleri için lütfen giriş yapınız [Üye Girişi]