ÖZET 1. GİRİŞ 1.1. SİRKENİN TANIMI 1.2. SİRKENİN TARİHÇESİ 2. SİRKE ÜRETİMİNİN ESASLARI 2.1. SİRKE HAM MADDELERİ 2.2. ASETİK ASİT FERMANTASYONU 2.3. ASETİK ASİT BAKTERİLERİ 2.3.1. Genel Bilgiler 2.3.2. Asetik Asit Bakterilerinin Sistematiği 2...devamı
Durumu: Satışta / Liste Fiyatı: 80.00 / Güncelleme: 2021-12-30 / Barkod: 9786058797642
Yayın Dili | : |
Basım Yeri | : İzmir |
Basım Tarihi | : 2018-12 |
Baskı No | : 3 |
Sayfa Sayısı | : 88 |
Kapak | : |
Kağıt | : |
Ebat | : 135-195 |
ISBN | : 9786058797642 |