Sanat, Kültür ve Mutfak
     Antik ve Ortaçağda Yemek Kültürü

18. yüzyılın yeme içme ustalarından Jean Anthèlme Brillat-Savarin ünlü bir özdeyişinde şunu söylüyor: “Bana ne yediğini söyle; sana nasıl biri olduğunu söyleyeyim.” Bu bilgece deyişe sözcüğü sözcüğüne uyan ünlü oyuncu Edmund Kean’ın, oynadığı rollere uyan...devamı

  • Yayın Hakkında
  • Özellikler
  • Yorumlar
  • İlave Dosyalar
  • Satış/Tedarik

Durumu: Baskısı Yok / Liste Fiyatı: 75.00 / Güncelleme: 2020-12-31 / Barkod: 9789758704347

Yayın Dili:
Basım Yeri: İstanbul
Basım Tarihi: 2000-01
Baskı No: 2
Sayfa Sayısı: 492
Kapak:
Kağıt:
Ebat: 165-235
ISBN: 9789758704347
Okuyucu Değerlendirmeleri için lütfen giriş yapınız [Üye Girişi]


Sanat, Kültür ve Mutfak Antik ve Ortaçağda Yemek Kültürü Eski Çağlardan 70 Yemek TarifiTükendiSatış Fiyatı:75.00 TL