Restoran Yönetimi
Kavramlar ve Süreçler
Başlangıç yıllarında, şifalı et suyu olarak bilinen restoran, zaman içinde yemek yenen yer olarak, günümüzde ise yemek yenen ticari ve sosyal mekânlar olarak tanımlanmaktadır. Klasik dönemden itibaren başlayan restorancılık akımında, zengin yemek menüleri...devamı
Durumu: Satışta / Liste Fiyatı: 75.00 / Güncelleme: 2023-07-25 / Barkod: 9786059440868
Yayın Dili | : |
Basım Yeri | : Ankara |
Basım Tarihi | : 2017-09 |
Baskı No | : 1 |
Sayfa Sayısı | : 192 |
Kapak | : |
Kağıt | : |
Ebat | : 160-240 |
Ağırlık | : 192 gr |
| Restoran Yönetimi Kavramlar ve Süreçler | Satışta | Satış Fiyatı:22.00 TL | |