Restoran Tasarımdan Operasyona - The Restaurant From Concept to Operation

Günümüze Uygun Başarılı Bir Restoran Açmanın Temel Rehberi Restoran açmak önemli bir meydan okumadır. Aynı zamanda farklı yönlerden yaratıcılık ve belirli bir deneyim gerektirir. Bir menüyü oluşturmak ya da geliştirmek, yeni yemekler icat etmek, restoran...devamı

  • Yayın Hakkında
  • Özellikler
  • Yorumlar
  • İlave Dosyalar
  • Satış/Tedarik

Durumu: Satışta / Liste Fiyatı: 160.00 / Güncelleme: 2023-07-03 / Barkod: 9786257762069

Yayın Dili:
Basım Yeri: Ankara
Basım Tarihi: 2021-12
Baskı No: 1
Sayfa Sayısı: 504
Kapak:
Kağıt:
Ebat: 165-240
ISBN: 9786257762069
Okuyucu Değerlendirmeleri için lütfen giriş yapınız [Üye Girişi]