Restoran İşletmeciliği
     Restoranlar ve Lokantalar Nasıl Yönetilir?

Okumuş olduğunuz bu kitap, Türkiye´de restoran ve lokanta işletmeciliği konusunda bu anlamda yazılmış ilk ve tek kitaptır. Kitabı okuyan restoran işletmecileri veya yöneticileri kitaptan faydalanarak uygulamalar yapabilirlerse İşletmelerinde verimliliğe v...devamı

  • Yayın Hakkında
  • Özellikler
  • Yorumlar
  • İlave Dosyalar
  • Satış/Tedarik

Durumu: Baskısı Yok / Liste Fiyatı: 23.15 / Güncelleme: 2023-09-21 / Barkod: 9799752631563

Yayın Dili:
Basım Yeri: İstanbul
Basım Tarihi: 2015-03
Baskı No: 6
Sayfa Sayısı: 384
Kapak:
Kağıt:
Ebat: 135-210
ISBN: 9799752631563
Okuyucu Değerlendirmeleri için lütfen giriş yapınız [Üye Girişi]