Profesyonel Restoran Yönetimi
     İlkeler, Uygulamalar ve Örnek Olaylar

Küresel rekabetin sınırları zorladığı 21. yüzyılda, ayakta kalabilmek ve kâr elde etmeyi sürdürmek birçok işletme için olanaksız hale gelerek açılışlarının ilk yıllarında iflasa kadar uzanan olumsuz sonuçlarla yüz yüze kalabilmektedirler. Restoran işletme...devamı

  • Yayın Hakkında
  • Özellikler
  • Yorumlar
  • İlave Dosyalar
  • Satış/Tedarik

Durumu: Satışta / Liste Fiyatı: 85.00 / Güncelleme: 2023-07-25 / Barkod: 9786055681593

Yayın Dili:
Basım Yeri: Ankara
Basım Tarihi: 2010-12
Baskı No: 1
Sayfa Sayısı: 368
Kapak:
Kağıt:
Ebat: 165-245
Ağırlık: 360 gr
ISBN: 9786055681593
Okuyucu Değerlendirmeleri için lütfen giriş yapınız [Üye Girişi]


Profesyonel Restoran Yönetimi İlkeler, Uygulamalar ve Örnek OlaylarSatıştaSatış Fiyatı:27.50 TL