Pişirme Yöntemleri ve Teknikleri I-II

Mutfak, yiyecek ve içecek hizmeti sunan isletmelerde en fazla emek harcanan bölümdür. Bununla birlikte, kalifiye işgören çalıştırılması mutlaka gerekli olan bölümlerin basında gelmektedir. Yiyecek üretiminde görev alan işgören belirli vasıflara sahip deği...devamı

  • Yayın Hakkında
  • Özellikler
  • Yorumlar
  • İlave Dosyalar
  • Satış/Tedarik

Durumu: Satışta / Liste Fiyatı: 50.00 / Güncelleme: 2023-07-25 / Barkod: 9786055216016

Yayın Dili:
Basım Yeri: Ankara
Basım Tarihi: 2012-01
Baskı No: 1
Sayfa Sayısı: 144
Kapak:
Kağıt:
Ebat: 160-240
Ağırlık: 172 gr
ISBN: 9786055216016
Okuyucu Değerlendirmeleri için lütfen giriş yapınız [Üye Girişi]


Pişirme Yöntemleri ve Teknikleri 1-2SatıştaSatış Fiyatı:17.00 TL