Pişirme Yöntemleri ve Teknikleri I-II
Mutfak, yiyecek ve içecek hizmeti sunan isletmelerde en fazla emek harcanan bölümdür. Bununla birlikte, kalifiye işgören çalıştırılması mutlaka gerekli olan bölümlerin basında gelmektedir. Yiyecek üretiminde görev alan işgören belirli vasıflara sahip deği...devamı
Durumu: Satışta / Liste Fiyatı: 50.00 / Güncelleme: 2023-07-25 / Barkod: 9786055216016
Yayın Dili | : |
Basım Yeri | : Ankara |
Basım Tarihi | : 2012-01 |
Baskı No | : 1 |
Sayfa Sayısı | : 144 |
Kapak | : |
Kağıt | : |
Ebat | : 160-240 |
Ağırlık | : 172 gr |
| Pişirme Yöntemleri ve Teknikleri 1-2 | Satışta | Satış Fiyatı:17.00 TL | |