Pişirme Yöntemleri

Aşçılık, pek çok mesleği içerisinde barındıran bir meslektir. Aşçı; bir ressam kadar iyi tabak süsleyebilmeli, bir doktor kadar hijyenik olmalı ve bir aşçı kadar da yemeğe lezzet vermelidir. Günümüzün en önemli konularından biri olan beslenme; büyüme, gel...devamı

  • Yayın Hakkında
  • Özellikler
  • Yorumlar
  • İlave Dosyalar
  • Satış/Tedarik

Durumu: Satışta / Liste Fiyatı: 180.00 / Güncelleme: 2023-06-27 / Barkod: 9786051336947

Yayın Dili:
Basım Yeri: Ankara
Basım Tarihi: 2014-04
Baskı No: 2
Sayfa Sayısı: 353
Kapak:
Kağıt:
Ebat: 165-235
Ağırlık: 353 gr
ISBN: 9786051336947
Okuyucu Değerlendirmeleri için lütfen giriş yapınız [Üye Girişi]


Pişirme YöntemleriSatıştaSatış Fiyatı:38.00 TL