Peynir Biliminin Temelleri

BÖLÜM 1: GİRİŞ BÖLÜM 2: PEYNİR SÜTÜNÜN NİTELİKLERİ BÖLÜM 3: ISIL İŞLEM BÖLÜM 4: KAZEİN KİMYASI VE SÜTÜN PIHTILAŞMA MEKANİZMASI BÖLÜM 5 : PEYNİR MİKROBİYOLOJİSİ BÖLÜM 6: PEYNİR STARTER KÜLTÜRLERİ BÖLÜM 7: PEYNİRDE OLGUNLAŞMA BÖLÜM 8: PEYNİRDE OLGUNL...devamı

  • Yayın Hakkında
  • Özellikler
  • Yorumlar
  • İlave Dosyalar
  • Satış/Tedarik

Durumu: Baskısı Yok / Liste Fiyatı: 80.00 / Güncelleme: 2020-06-29 / Barkod: 9786058797611

Yayın Dili:
Basım Yeri: İzmir
Basım Tarihi: 2011-12
Baskı No: 1
Sayfa Sayısı: 680
Kapak:
Kağıt:
Ebat: 165-240
ISBN: 9786058797611
Okuyucu Değerlendirmeleri için lütfen giriş yapınız [Üye Girişi]