BÖLÜM 1: GİRİŞ BÖLÜM 2: PEYNİR SÜTÜNÜN NİTELİKLERİ BÖLÜM 3: ISIL İŞLEM BÖLÜM 4: KAZEİN KİMYASI VE SÜTÜN PIHTILAŞMA MEKANİZMASI BÖLÜM 5 : PEYNİR MİKROBİYOLOJİSİ BÖLÜM 6: PEYNİR STARTER KÜLTÜRLERİ BÖLÜM 7: PEYNİRDE OLGUNLAŞMA BÖLÜM 8: PEYNİRDE OLGUNL...devamı
Durumu: Baskısı Yok / Liste Fiyatı: 80.00 / Güncelleme: 2020-06-29 / Barkod: 9786058797611
Yayın Dili | : |
Basım Yeri | : İzmir |
Basım Tarihi | : 2011-12 |
Baskı No | : 1 |
Sayfa Sayısı | : 680 |
Kapak | : |
Kağıt | : |
Ebat | : 165-240 |
ISBN | : 9786058797611 |