Patisserie: Pastacının El Kitabı

Christophe Felder daha 23 yaşındayken Paris'teki seçkin Hôtel de Crillon'da pasta şefi olarak görevlendirildiğinde bir pasta sihirbazı olarak kabul ediliyordu. Bugün pek çok kitabın belirttiği üzere özellikle incelikli Japon damak zevkine uygun yeni tatlı...devamı

  • Yayın Hakkında
  • Özellikler
  • Yorumlar
  • İlave Dosyalar
  • Satış/Tedarik

Durumu: Satışta / Liste Fiyatı: 1,100.00 / Güncelleme: 2023-09-08 / Barkod: 9789751042798

Yayın Dili:
Basım Yeri: İstanbul
Basım Tarihi: 2022-02
Baskı No: 1
Sayfa Sayısı: 800
Kapak:
Kağıt:
Ebat: 185-250
ISBN: 9789751042798
Okuyucu Değerlendirmeleri için lütfen giriş yapınız [Üye Girişi]