Otel İşletmelerinde Mutfak Yönetimi
Özet: Otel işletmelerinde mutfağın amaçları ise otel işletmesinin maliyet, kalite ve hijyen standartları içerisinde yemek üretimini gerçekleştirmektir. Ancak mutfakta üretim sadece yiyecek malzemelerinin ön hazırlığının yapılması ve pişirilmesi olarak düş...devamı
Durumu: Satışta / Liste Fiyatı: 60.00 / Güncelleme: 2023-07-25 / Barkod: 9789758969197
Yayın Dili | : |
Basım Yeri | : Ankara |
Basım Tarihi | : 2000-01 |
Baskı No | : 1 |
Sayfa Sayısı | : 288 |
Kapak | : |
Kağıt | : |
Ebat | : 145-215 |
Ağırlık | : 288 gr |
| Otel İşletmelerinde Mutfak Yönetimi | Satışta | Satış Fiyatı:20.00 TL | |