Özet: Bu kitap, artık her biri ayrı uzmanlık alanları haline gelmiş otel fonksiyonlarının ayrı yazarlar tarafından hazırlanması gerektiği düşüncesinin bir ürünüdür. Önbürodan kat hizmetlerine, yiyecek-içecekten muhasebeye kadar her bir alan günümüzde ayrı...devamı
Durumu: Baskısı Yok / Liste Fiyatı: 12.50 / Güncelleme: 2020-05-28 / Barkod: 9789758326327
Yayın Dili | : |
Basım Yeri | : Ankara |
Basım Tarihi | : 2000-01 |
Baskı No | : 1 |
Sayfa Sayısı | : 456 |
Kapak | : |
Kağıt | : |
Ebat | : 160-240 |
ISBN | : 9789758326327 |
Otel İşletmeciliği | Tükendi | Satış Fiyatı:12.50 TL |