Mutfak Yönetimi

Kitabın birinci bölümde mutfak organizasyonlarının tarihsel gelişimi açıklanmaktadır. İkinci bölümde mutfakta fiziksel planlama ve kurulum üçüncü bölümde mutfak örgütlenmesi dördüncü bölümde mutfak çalışma alanları ve kullanılan ekipmanlar beşinci bölü...devamı

  • Yayın Hakkında
  • Özellikler
  • Yorumlar
  • İlave Dosyalar
  • Satış/Tedarik

Durumu: Satışta / Liste Fiyatı: 70.00 / Güncelleme: 2023-07-25 / Barkod: 9786052544563

Yayın Dili:
Basım Yeri: Ankara
Basım Tarihi: 2021-11
Baskı No: 1
Sayfa Sayısı: 288
Kapak:
Kağıt:
Ebat: 160-240
ISBN: 9786052544563
Okuyucu Değerlendirmeleri için lütfen giriş yapınız [Üye Girişi]