Mutfak Uygulamaları
İşletme ve Eğitim Rehberi
Kitapta gastronomi ve mutfak sanatları ile aşçılık eğitimi; yiyecek içecek işletmeleri; menü; standart tarif; yiyecek içecek maliyeti; pişirme yöntemleri; doğrama şekilleri, usuller ve özellikleri ile beslenmenin yanı sıra yiyecek içecek işletmelerinin gö...devamı
Durumu: Satışta / Liste Fiyatı: 70.00 / Güncelleme: 2023-07-25 / Barkod: 9786052540763
Yayın Dili | : |
Basım Yeri | : Ankara |
Basım Tarihi | : 2019-01 |
Baskı No | : 1 |
Sayfa Sayısı | : 184 |
Kapak | : |
Kağıt | : |
Ebat | : 160-240 |
Ağırlık | : 184 gr |
 | Mutfak Uygulamaları İşletme ve Eğitim Rehberi | Satışta | Satış Fiyatı:19.00 TL |  |