Mutfak Uygulamaları
     İşletme ve Eğitim Rehberi

Kitapta gastronomi ve mutfak sanatları ile aşçılık eğitimi; yiyecek içecek işletmeleri; menü; standart tarif; yiyecek içecek maliyeti; pişirme yöntemleri; doğrama şekilleri, usuller ve özellikleri ile beslenmenin yanı sıra yiyecek içecek işletmelerinin gö...devamı

  • Yayın Hakkında
  • Özellikler
  • Yorumlar
  • İlave Dosyalar
  • Satış/Tedarik

Durumu: Satışta / Liste Fiyatı: 70.00 / Güncelleme: 2023-07-25 / Barkod: 9786052540763

Yayın Dili:
Basım Yeri: Ankara
Basım Tarihi: 2019-01
Baskı No: 1
Sayfa Sayısı: 184
Kapak:
Kağıt:
Ebat: 160-240
Ağırlık: 184 gr
ISBN: 9786052540763
Okuyucu Değerlendirmeleri için lütfen giriş yapınız [Üye Girişi]


Mutfak Uygulamaları İşletme ve Eğitim RehberiSatıştaSatış Fiyatı:19.00 TL