Menü ve Yönetim

Özet: Menü, müşterinin istek ve ihtiyaçlarını karşılamak için stratejik planlara dayanan pazarlama çabalarının sonucudur. Tüm yiyecek-içecek yönetim sistemleri, menü ile başlar. Yiyecek-içecek faaliyeti farklı yemek öğünleri ve farklı mevsimler itibarıyla...devamı

  • Yayın Hakkında
  • Özellikler
  • Yorumlar
  • İlave Dosyalar
  • Satış/Tedarik

Durumu: Satışta / Liste Fiyatı: 70.00 / Güncelleme: 2023-07-25 / Barkod: 9789758969326

Yayın Dili:
Basım Yeri: Ankara
Basım Tarihi: 2000-01
Baskı No: 1
Sayfa Sayısı: 288
Kapak:
Kağıt:
Ebat: 160-240
Ağırlık: 376 gr
ISBN: 9789758969326
Okuyucu Değerlendirmeleri için lütfen giriş yapınız [Üye Girişi]


Menü ve YönetimSatıştaSatış Fiyatı:22.00 TL