Menü Planlama
     Yiyecek İçecek İşletmelerinde Kavramlar ve Uygulamalar

Menü ve Menü Çeşitleri
Menü Planlama ve Geliştirme
Menü Kartları
Standart Reçeteler
Menü ve Fiyat
Menü ve Dağıtım
Menü ve Tutundurma
Yerinde Tutundurma
Menü Analizi

  • Yayın Hakkında
  • Özellikler
  • Yorumlar
  • İlave Dosyalar
  • Satış/Tedarik

Durumu: Satışta / Liste Fiyatı: 129.50 / Güncelleme: 2023-07-25 / Barkod: 9786053338710

Yayın Dili:
Basım Yeri: İstanbul
Basım Tarihi: 2017-04
Baskı No: 1
Sayfa Sayısı: 230
Kapak:
Kağıt:
Ebat: 165-235
Ağırlık: 230 gr
ISBN: 9786053338710
Okuyucu Değerlendirmeleri için lütfen giriş yapınız [Üye Girişi]


Menü Planlama Yiyecek İçecek İşletmelerinde Kavramlar ve UygulamalarSatıştaSatış Fiyatı:28.00 TL