Menü Planlama Ve Yönetimi
Gastronomik ve Beslenme İlkelerinden
Söz konusu temel ihtiyaç beslenme ve iyiden-iyiye değişen yeni şekli için Gastronomi İşletmeleri çırpına dursun: iş artık Eğitim Kurumlarına da bir branş olarak eklenmeye başlanmıştır. Milli Eğitime bağlı Kız Meslek Liseleri ve Anadolu Otelcilik Turizm Me...devamı
Durumu: Satışta / Liste Fiyatı: 70.00 / Güncelleme: 2023-07-25 / Barkod: 9786059440738
Yayın Dili | : |
Basım Yeri | : Ankara |
Basım Tarihi | : 2017-06 |
Baskı No | : 3 |
Sayfa Sayısı | : 264 |
Kapak | : |
Kağıt | : |
Ebat | : 160-240 |
Ağırlık | : 264 gr |
| Menü Planlama ve Yönetimi Gastronomik ve Beslenme İlkelerinde Hareketle | Satışta | Satış Fiyatı:19.00 TL | |