Marcus Gavius Apicius'un Mutfak Kültürü Hakkındaki 10 Kitabı

Flamingo ve [Papağan] için: Flamingoyu haşlayın, yıkayın ve soyun, bir tencereye koyun, kaynatmak için su, tuz, dereotu ve biraz sirke ekleyin. Bir demet pırasa ve kişniş ile pişirin ve renk vermesi için biraz seyreltilmiş şıra ekleyin. Havanda biber, kim...devamı

  • Yayın Hakkında
  • Özellikler
  • Yorumlar
  • İlave Dosyalar
  • Satış/Tedarik

Durumu: Satışta / Liste Fiyatı: 130.00 / Güncelleme: 2022-12-31 / Barkod: 9786258214130

Yayın Dili:
Basım Yeri: İstanbul
Basım Tarihi: 2022-12
Baskı No: 1
Sayfa Sayısı: 256
Kapak:
Kağıt:
Ebat: 135-210
ISBN: 9786258214130
Okuyucu Değerlendirmeleri için lütfen giriş yapınız [Üye Girişi]