Koyun Mekanik Ayrılmış Tavuk ve Hindi Etlerinin Sucuğun Bazı Fizikokimyasal
     Tekstürel ve Duygusal Özellikleri

Bu çalışmada Sığır etine, mekanik ayrılmış tavuk eti (MATE), mekanik ayrılmış hindi eti (MAHE) ve koyun etleri farklı oranlarda ilave edilerek ve ısıl işlem uygulanarak üretilen sucukların kimyasal, teknolojik ve duyusal özellikleri üzerine bu etlerin etk...devamı

  • Yayın Hakkında
  • Özellikler
  • Yorumlar
  • İlave Dosyalar
  • Satış/Tedarik

Durumu: Satışta / Liste Fiyatı: 55.57 / Güncelleme: 2023-01-03 / Barkod: 9786257046893

Yayın Dili:
Basım Yeri: Ankara
Basım Tarihi: 2020-03
Baskı No: 1
Sayfa Sayısı: 195
Kapak:
Kağıt:
Ebat: 135-210
Ağırlık: 195 gr
ISBN: 9786257046893
Okuyucu Değerlendirmeleri için lütfen giriş yapınız [Üye Girişi]


Koyun Mekanik Ayrılmış Tavuk ve Hindi Etlerinin Sucuğun Bazı Fizikokimyasal Tekstürel ve Duyusal ÖzellikleriSatıştaSatış Fiyatı:28.35 TL