Koyun Mekanik Ayrılmış Tavuk ve Hindi Etlerinin Sucuğun Bazı Fizikokimyasal
Tekstürel ve Duygusal Özellikleri
Bu çalışmada Sığır etine, mekanik ayrılmış tavuk eti (MATE), mekanik ayrılmış hindi eti (MAHE) ve koyun etleri farklı oranlarda ilave edilerek ve ısıl işlem uygulanarak üretilen sucukların kimyasal, teknolojik ve duyusal özellikleri üzerine bu etlerin etk...devamı
Durumu: Satışta / Liste Fiyatı: 55.57 / Güncelleme: 2023-01-03 / Barkod: 9786257046893
Yayın Dili | : |
Basım Yeri | : Ankara |
Basım Tarihi | : 2020-03 |
Baskı No | : 1 |
Sayfa Sayısı | : 195 |
Kapak | : |
Kağıt | : |
Ebat | : 135-210 |
Ağırlık | : 195 gr |
| Koyun Mekanik Ayrılmış Tavuk ve Hindi Etlerinin Sucuğun Bazı Fizikokimyasal Tekstürel ve Duyusal Özellikleri | Satışta | Satış Fiyatı:28.35 TL | |