Konaklama Ve Yiyecek İçecek İşletmelerinde Mutfak Yönetimi

Kitap, mutfak kavramı ve mutfağın tarihsel gelişimi bölümüyle başlayıp, sırasıyla mutfak hizmetlerinin sunulduğu işletmeler ve mutfak çeşitleri, mutfağın yönetim ve organizasyonu, mutfak planlaması ve mutfakta temel bölümler, mutfakta kullanılan ekipmanla...devamı

  • Yayın Hakkında
  • Özellikler
  • Yorumlar
  • İlave Dosyalar
  • Satış/Tedarik

Durumu: Satışta / Liste Fiyatı: 60.00 / Güncelleme: 2023-07-25 / Barkod: 9786052544570

Yayın Dili:
Basım Yeri: Ankara
Basım Tarihi: 2022-02
Baskı No: 1
Sayfa Sayısı: 232
Kapak:
Kağıt:
Ebat: 160-240
ISBN: 9786052544570
Okuyucu Değerlendirmeleri için lütfen giriş yapınız [Üye Girişi]