Kıtlık ve Bolluk - Avrupa'da Yemeğin Tarihi

Bu kitap, Avrupa'da yemeğin tarihini ve bunun iki bin yılı aşkın bir süre içerisinde, Avrupa kültürlerinin evriminde oynadığı rolü ele alıyor. Yemek hayatta kalabilmek ve kültür için bir önkoşul, ulusal ve emperyal ihtirasların itici gücü, üretim ve tüket...devamı

  • Yayın Hakkında
  • Özellikler
  • Yorumlar
  • İlave Dosyalar
  • Satış/Tedarik

Durumu: Satışta / Liste Fiyatı: 150.00 / Güncelleme: 2023-09-29 / Barkod: 9786059386340

Yayın Dili:
Basım Yeri: Ankara
Basım Tarihi: 2018-08
Baskı No: 1
Sayfa Sayısı: 224
Kapak:
Kağıt:
Ebat: 135-210
Ağırlık: 224 gr
ISBN: 9786059386340
Okuyucu Değerlendirmeleri için lütfen giriş yapınız [Üye Girişi]


Kıtlık ve Bolluk Avrupa’da Yemeğin TarihiSatıştaSatış Fiyatı:44.00 TL