Kakao Çikolata ve Çikolatalı Ürünler Bilimi ve Teknolojisi

İÇİNDEKİLER BÖLÜM 1 KAKAO MEYVESİ HAKKINDA ve ÇİKOLATANIN TARİHİNE BAKIŞ 1.1. Giriş 1 1.2.Kakao Meyvesi 2 1.3. Kakao Hasadı ve Kakao Türleri 4 1.4.Çikolatanın Tarihi Gelişimi; Olmecler, Mayalar, Aztekler ve Kakao 6 1.5. Kakao Çekirdeğinin İspanyollarca K...devamı

  • Yayın Hakkında
  • Özellikler
  • Yorumlar
  • İlave Dosyalar
  • Satış/Tedarik

Durumu: Satışta / Liste Fiyatı: 350.00 / Güncelleme: 2023-10-31 / Barkod: 9786055267254

Yayın Dili:
Basım Yeri: İzmir
Basım Tarihi: 2015-09
Baskı No: 1
Sayfa Sayısı: 232
Kapak:
Kağıt:
Ebat: 135-210
ISBN: 9786055267254
Okuyucu Değerlendirmeleri için lütfen giriş yapınız [Üye Girişi]