Her Yönüyle Gıda

İÇİNDEKİLER 1. BÖLÜM; ET TEKNOLOJİSİ (Prof. Dr. Kezban CANDOĞAN) 2. BÖLÜM; SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ (Doç. Dr. Fügen DURLU-ÖZKAYA) 3. BÖLÜM; MEYVE VE SEBZE İŞLEME TEKNOLOJİSİ (Yrd. Doç. Dr. Aybuke CEYHUN SEZGİN) 4. BÖLÜM; YAĞ TEKNOLOJİSİ (Prof. Dr....devamı

  • Yayın Hakkında
  • Özellikler
  • Yorumlar
  • İlave Dosyalar
  • Satış/Tedarik

Durumu: Satışta / Liste Fiyatı: 350.00 / Güncelleme: 2023-10-31 / Barkod: 9786055267063

Yayın Dili:
Basım Yeri: İzmir
Basım Tarihi: 2013-12
Baskı No: 1
Sayfa Sayısı: 425
Kapak:
Kağıt:
Ebat: 135-195
ISBN: 9786055267063
Okuyucu Değerlendirmeleri için lütfen giriş yapınız [Üye Girişi]