İÇİNDEKİLER 1. BÖLÜM; ET TEKNOLOJİSİ (Prof. Dr. Kezban CANDOĞAN) 2. BÖLÜM; SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ (Doç. Dr. Fügen DURLU-ÖZKAYA) 3. BÖLÜM; MEYVE VE SEBZE İŞLEME TEKNOLOJİSİ (Yrd. Doç. Dr. Aybuke CEYHUN SEZGİN) 4. BÖLÜM; YAĞ TEKNOLOJİSİ (Prof. Dr....devamı
Durumu: Satışta / Liste Fiyatı: 350.00 / Güncelleme: 2023-10-31 / Barkod: 9786055267063
Yayın Dili | : |
Basım Yeri | : İzmir |
Basım Tarihi | : 2013-12 |
Baskı No | : 1 |
Sayfa Sayısı | : 425 |
Kapak | : |
Kağıt | : |
Ebat | : 135-195 |
ISBN | : 9786055267063 |