500 Years of Ottoman Cuisine

Ottoman cuisine was a culinary culture which grew from the 15th century onwards and was shaped by an élite group, who lived in and around Istanbul's Palace, an élite who took pleasure in good food. This culture included everything from the ingredients use...devamı

  • Yayın Hakkında
  • Özellikler
  • Yorumlar
  • İlave Dosyalar
  • Satış/Tedarik

Durumu: Satışta / Liste Fiyatı: 492.08 / Güncelleme: 2023-08-02 / Barkod: 9789752301610

Yayın Dili:
Basım Yeri: İstanbul
Basım Tarihi: 2011-12
Baskı No: 1
Sayfa Sayısı: 120
Kapak:
Kağıt:
Ebat: 220-220
Ağırlık: 841 gr
ISBN: 9789752301610
Orijinal Adı: 500 Yıllık Osmanlı Mutfağı
Okuyucu Değerlendirmeleri için lütfen giriş yapınız [Üye Girişi]


500 Years Of Ottoman CuisineSatıştaSatış Fiyatı:120.00 TL