Gıdaların Soğutularak Ve Dondurularak Muhafazası

İÇİNDEKİLER BÖLÜM 1: SOĞUK TEKNİĞİ............................................................... 9 1.1. Giriş............................................................................................ 9 1.2. Soğuk tekniğinde kullanılan bazı kavramlar....devamı

  • Yayın Hakkında
  • Özellikler
  • Yorumlar
  • İlave Dosyalar
  • Satış/Tedarik

Durumu: Baskısı Yok / Liste Fiyatı: 70.00 / Güncelleme: 2021-12-30 / Barkod: 9786055267030

Yayın Dili:
Basım Yeri: İzmir
Basım Tarihi: 2013-12
Baskı No: 1
Sayfa Sayısı: 166
Kapak:
Kağıt:
Ebat: 135-195
ISBN: 9786055267030
Okuyucu Değerlendirmeleri için lütfen giriş yapınız [Üye Girişi]