1. Bölüm: Gıda ve Renk Kavramı 2. Bölüm: Gıda Renklendiricileri ve Özellikleri 3. Bölüm: Gıdalarda Renk Analizleri 4. Bölüm: Et ve Et Ürünlerinde Renk 5. Bölüm: Süt ve Süt Ürünlerinde Renk 6. Bölüm: Meyve, Sebze ve Ürünlerinde Renk 7. Bö...devamı
Durumu: Baskısı Yok / Liste Fiyatı: 75.00 / Güncelleme: 2022-12-06 / Barkod: 9786257401036
Yayın Dili | : |
Basım Yeri | : ANKARA |
Basım Tarihi | : 2021-05 |
Baskı No | : 1 |
Sayfa Sayısı | : 253 |
Kapak | : |
Kağıt | : |
Ebat | : 160-240 |
ISBN | : 9786257401036 |