Gıdalarda Duyusal Değerlendirme

Duyusal değerlendirme gıda üretiminde tüketici spesikkasyonlarının oluşturulmasında çok önemli bir yer tutmaktadır. Duyusal kalite özelliklerinin kontrolü amacıyla günümüzde geliştirilmiş olan pek çok objektif yöntemin yanı sıra duyusal değerlendirme tekn...devamı

  • Yayın Hakkında
  • Özellikler
  • Yorumlar
  • İlave Dosyalar
  • Satış/Tedarik

Durumu: Baskısı Yok / Liste Fiyatı: 30.00 / Güncelleme: 2020-06-29 / Barkod: 9780310182351

Yayın Dili:
Basım Yeri: İzmir
Basım Tarihi: 2019-03
Baskı No: 1
Sayfa Sayısı: 133
Kapak:
Kağıt:
Ebat: 165-235
ISBN: 9780310182351
Okuyucu Değerlendirmeleri için lütfen giriş yapınız [Üye Girişi]