Gıda ve Personel Hijyeni

Özet: Gıda işletmelerindeki idari ve teknik personelin hijyen ve sanitasyon konusunda biçimlendirilmesi gerekir. Tüm işletmelerin HACCP ve personel hijyenine çok önem vermesi gerekmektedir. Tüm bunlar işletmeninin başarısı ve kalitesi açısından da oldukç...devamı

  • Yayın Hakkında
  • Özellikler
  • Yorumlar
  • İlave Dosyalar
  • Satış/Tedarik

Durumu: Baskısı Yok / Liste Fiyatı: 13.89 / Güncelleme: 2021-07-24 / Barkod: 9799758326715

Yayın Dili:
Basım Yeri: Ankara
Basım Tarihi: 2007-01
Baskı No: 3
Sayfa Sayısı: 216
Kapak:
Kağıt:
Ebat: 160-240
ISBN: 9799758326715
Okuyucu Değerlendirmeleri için lütfen giriş yapınız [Üye Girişi]