Gıda Mühendisliğine Giriş
Introduction To Food Engi Neering
Gıda Mühendisliği; fiziksel, kimyasal ve biyolojik bilimlerin, gıdaların işlenmesinde, yeni gıdaların geliştirilmesinde, depolanmasında, taşınmasında ve pazarlanmasında uygulama alanı bulmuş olan bir mühendislik dalıdır. Bu kitabın yazarları olan Prof. R....devamı
Durumu: Satışta / Liste Fiyatı: 355.00 / Güncelleme: 2023-07-03 / Barkod: 9786053201519
Yayın Dili | : |
Basım Yeri | : Ankara |
Basım Tarihi | : 2018-10 |
Baskı No | : 5 |
Sayfa Sayısı | : 884 |
Kapak | : |
Kağıt | : |
Ebat | : 170-240 |
Ağırlık | : 884 gr |
| Gıda Mühendisliğine Giriş | Satışta | Satış Fiyatı:80.00 TL | |