Gıda Mühendisliğinde Isıl Olmayan Güncel Teknikler
Gıda teknolojisini geliştirme konusunda çaba gösteren araştırmacılar alışılagelmiş gıda işleme yöntemlerinin söz konusu olumsuz etkilerini ortadan kaldırmak üzere minimum işleme stratejilerini geliştirme ve uygulama konusunda önemli çaba harcamaktadırlar....devamı
Durumu: Satışta / Liste Fiyatı: 210.00 / Güncelleme: 2023-07-03 / Barkod: 9786051333304
Yayın Dili | : |
Basım Yeri | : Ankara |
Basım Tarihi | : 2020-11 |
Baskı No | : 2 |
Sayfa Sayısı | : 434 |
Kapak | : |
Kağıt | : |
Ebat | : 160-235 |
Ağırlık | : 434 gr |
| Gıda Mühendisliğinde Isıl Olmayan Teknolojiler | Satışta | Satış Fiyatı:44.00 TL | |