Gıda Mühendisliğinde Isıl Olmayan Güncel Teknikler

Gıda teknolojisini geliştirme konusunda çaba gösteren araştırmacılar alışılagelmiş gıda işleme yöntemlerinin söz konusu olumsuz etkilerini ortadan kaldırmak üzere minimum işleme stratejilerini geliştirme ve uygulama konusunda önemli çaba harcamaktadırlar....devamı

  • Yayın Hakkında
  • Özellikler
  • Yorumlar
  • İlave Dosyalar
  • Satış/Tedarik

Durumu: Satışta / Liste Fiyatı: 210.00 / Güncelleme: 2023-07-03 / Barkod: 9786051333304

Yayın Dili:
Basım Yeri: Ankara
Basım Tarihi: 2020-11
Baskı No: 2
Sayfa Sayısı: 434
Kapak:
Kağıt:
Ebat: 160-235
Ağırlık: 434 gr
ISBN: 9786051333304
Okuyucu Değerlendirmeleri için lütfen giriş yapınız [Üye Girişi]


Gıda Mühendisliğinde Isıl Olmayan TeknolojilerSatıştaSatış Fiyatı:44.00 TL