Gıda Mikrobiyolojisi

22 ana bölümden oluşan Gıda Mikrobiyolojisi kitabında; Gıda ve Mikroorganizma Tanımı, Mikrobiyoloji ve Kısa Tarihi, Gıdaların Mikrobiyel Ekolojisi, Gıdalarda Mikrobiyel Kontaminasyon Kaynakları, Gıdalarda Bulunan Önemli Bakteriler, Gıda Kaynaklı Önemli Kü...devamı

  • Yayın Hakkında
  • Özellikler
  • Yorumlar
  • İlave Dosyalar
  • Satış/Tedarik

Durumu: Baskısı Yok / Liste Fiyatı: 200.00 / Güncelleme: 2023-10-31 / Barkod: 9786055267377

Yayın Dili:
Basım Yeri: İzmir
Basım Tarihi: 2017-03
Baskı No: 1
Sayfa Sayısı: 272
Kapak:
Kağıt:
Ebat: 170-240
Ağırlık: 300 gr
ISBN: 9786055267377
Okuyucu Değerlendirmeleri için lütfen giriş yapınız [Üye Girişi]