22 ana bölümden oluşan Gıda Mikrobiyolojisi kitabında; Gıda ve Mikroorganizma Tanımı, Mikrobiyoloji ve Kısa Tarihi, Gıdaların Mikrobiyel Ekolojisi, Gıdalarda Mikrobiyel Kontaminasyon Kaynakları, Gıdalarda Bulunan Önemli Bakteriler, Gıda Kaynaklı Önemli Kü...devamı
Durumu: Baskısı Yok / Liste Fiyatı: 200.00 / Güncelleme: 2023-10-31 / Barkod: 9786055267377
Yayın Dili | : |
Basım Yeri | : İzmir |
Basım Tarihi | : 2017-03 |
Baskı No | : 1 |
Sayfa Sayısı | : 272 |
Kapak | : |
Kağıt | : |
Ebat | : 170-240 |
Ağırlık | : 300 gr |
ISBN | : 9786055267377 |