Ülkemizde genel mikrobiyoloji ve gıda mikrobiyolojisi konularında yeterli sayıda, içerik yönünden zengin yayın bulunmamaktadır. Gıda üretiminde her geçen gün ortaya çıkan teknolojik yenilikler, kalite kontrol sistemlerine ve belirli ölçüde mikrobiyolojik...devamı
Durumu: Baskısı Yok / Liste Fiyatı: 28.00 / Güncelleme: 2020-11-10 / Barkod: 9799750401908
Yayın Dili | : |
Basım Yeri | : İstanbul |
Basım Tarihi | : 2004-01 |
Baskı No | : 0 |
Sayfa Sayısı | : 400 |
Kapak | : |
Kağıt | : |
Ebat | : 165-235 |
ISBN | : 9799750401908 |
Gıda Mikrobiyolojisi Gıda Endüstrisi İçin Temel Esaslar ve Uygulamalar | Tükendi | Satış Fiyatı:28.00 TL |